Resepti on testattu Kotiliedessä
Reseptit

Rapeat suklaakeksit

Rapeisiin suklaakekseihin voi laittaa mitä kaapista löytyy.

Valmistusaika
30-60 min
Annosmäärä
15  annosta

Ainekset

  • 275 g tummaa suklaata (70 %)
  • 100 g voita
  • 75 g (à 50 g) Twix-suklaapatukka
  • 5 (75 g) digestivekeksiä
  • 100 g valkosuklaata
  • 1 dl saksanpähkinöitä

Valmistusohje

1. Sulata paloiteltu suklaa ja voi vesihauteessa. Jäähdytä.

2. Lisää sulan suklaan joukkoon paloitellut suklaapatukat ja digestivekeksit, rouhitut saksanpähkinät ja pieneksi paloiteltu valkosuklaa. Sekoita varovasti.

3. Kaada seos leivinpaperin päälle, ja muotoile pötköksi lusikan avulla. Kääri tiiviiksi rullaksi, ja kierrä paperin päät yhteen. Laita kylmään noin 2 tunniksi kovettumaan. Leikkaa pötköstä noin 1 cm:n paksuisia viipaleita.

Resepti on julkaistu Kotiliedessä 24/17.

Maista myös näitä suklaisia herkkuja:

viikuna-suklaasalami

Viikuna-suklaasalami

suklaa-jalapenopikkuleivät

Suklaa-jalapenopikkuleivät

suklaa-juustokakkupikkuleivät

Suklaa-juustokakkupikkuleivät

Ruoka.fi: Rocky road tummasta ja vaaleasta suklaasta


Kommentoi

Kommentoi juttua: Rapeat suklaakeksit

Sinun täytyy kommentoidaksesi.