Reseptit
30-60 min
15

Rapeat suklaakeksit

Rapeisiin suklaakekseihin voi laittaa mitä kaapista löytyy.

Ainekset

Lisää kauppalistalle
275 g tummaa suklaata (70 %)
100 g voita
75 g (à 50 g) Twix-suklaapatukka
5 (75 g) digestivekeksiä
100 g valkosuklaata
1 dl saksanpähkinöitä

Valmistusohje

1. Sulata paloiteltu suklaa ja voi vesihauteessa. Jäähdytä.

2. Lisää sulan suklaan joukkoon paloitellut suklaapatukat ja digestivekeksit, rouhitut saksanpähkinät ja pieneksi paloiteltu valkosuklaa. Sekoita varovasti.

3. Kaada seos leivinpaperin päälle, ja muotoile pötköksi lusikan avulla. Kääri tiiviiksi rullaksi, ja kierrä paperin päät yhteen. Laita kylmään noin 2 tunniksi kovettumaan. Leikkaa pötköstä noin 1 cm:n paksuisia viipaleita.

Resepti on julkaistu Kotiliedessä 24/17.

Maista myös näitä suklaisia herkkuja:

viikuna-suklaasalami

Viikuna-suklaasalami

suklaa-jalapenopikkuleivät

Suklaa-jalapenopikkuleivät

suklaa-juustokakkupikkuleivät

Suklaa-juustokakkupikkuleivät

Ruoka.fi: Rocky road tummasta ja vaaleasta suklaasta

Avainsanat

Avainsanat: Sesongit ja teemat: Ruokavalio: Ateriatyyppi: Raaka-aineet:

Keskustelu

Kommentoi juttua: Rapeat suklaakeksit

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X