Rapeisiin suklaakekseihin voi laittaa mitä kaapista löytyy.
Valmistusaika
30-60 min
Annosmäärä
15 annosta
Kasvis
Ainekset
275 g
tummaa suklaata (70 %)
100 g
voita
75 g (à 50 g)
Twix-suklaapatukka
5 (75 g)
digestivekeksiä
100 g
valkosuklaata
1 dl
saksanpähkinöitä
Valmistusohje
1. Sulata paloiteltu suklaa ja voi vesihauteessa. Jäähdytä.
2. Lisää sulan suklaan joukkoon paloitellut suklaapatukat ja digestivekeksit, rouhitut saksanpähkinät ja pieneksi paloiteltu valkosuklaa. Sekoita varovasti.
3. Kaada seos leivinpaperin päälle, ja muotoile pötköksi lusikan avulla. Kääri tiiviiksi rullaksi, ja kierrä paperin päät yhteen. Laita kylmään noin 2 tunniksi kovettumaan. Leikkaa pötköstä noin 1 cm:n paksuisia viipaleita.
Kommentoi
Kommentoi juttua: Rapeat suklaakeksit