Resepti on testattu Kotiliedessä
Reseptit

Raparperi-kaurapaistos

Raparperi-kaurapaistos syntyy helposti puurohiutaleista ja sokerista. Katso helppo ja herkullinen klassikko-ohje!

Valmistusaika
30-60 min
Annosmäärä
8  annosta

Ainekset

Raparperi-kaurapaistos

  • 500 g raparperia
  • 1 ½ dl fariinisokeria

Pinnalle

  • 100 g voita
  • 2 dl kaurahiutaleita tai 4 viljan hiutaleita
  • 1 dl sokeria
  • 1 dl vehnäjauhoja
  • 2 tl kanelia tai kardemummaa

Valmistusohje

Raparperi-kaurapaistos valmistuu helposti näin:

  1. Leikkaa raparperin varret pieniksi paloiksi ja kaada ne voidellun uunivuoan pohjalle. Ripottele päälle sokeria.
  2. Nypi muut ainekset muruiseksi seokseksi ja ripottele se raparperipaloille. Paista paistosta 200-asteisessa uunissa puolisen tuntia.
  3. Tarjoa raparperi-kaurapaistos jäätelön, kermavaahdon tai vaniljakastikkeen kanssa.

Lue myös: Raparperipiirakka on kauden odotetuin herkku – valitse Kotilieden hittiresepteistä oma suosikkisi

Lue myös Anna.fi: Raparperi avaa kesän satokauden


Kommentoi

Kommentoi juttua: Raparperi-kaurapaistos

raijasinikka

Lapsuudesta saakka tuttu ja maukas…edelleen tehdään…

Mari80

Herkullista ja helppo tehdä.
Toimii myös omenoille

Vastaa käyttäjälle Mari80Peruuta vastaus

Sinun täytyy kommentoidaksesi.