Rapu-perunakroketit äyriäiset
Reseptit
yli 60 min
4
Kiitos

Rapu-perunakroketit ja yuzumajoneesi

Rapu-perunakroketit ja mausteinen yuzymajoneesi sopivat naposteltaviksi illanvietossa tai vaikka osaksi buffetpöydän tarjoiluja. Friteeraus viimeistelee herkulliset pallukat.

Ainekset

Lisää kauppalistalle

Rapu-perunakroketit

1 ps (500/400 g) raakoja, kuorettomia jättikatkaravunpyrstöjä
300 g jauhoista perunaa
1 rkl kapriksia
1 kananmuna
1 sitruunan raastettu kuori
2 rkl hienonnettua ruohosipulia
1 rkl oliiviöljyä
1/4 tl rouhittua mustapippuria

Leivitykseen

1 dl pankojauhoja eli japanilaistyyppisiä korppujauhoja tai maidottomia kuivattuja leivänmuruja

Kypsennykseen

friteeraus- tai auringonkukkaöljyä

Yuzumajoneesi

1 kananmuna
1 tl sinappia
veitsenkärjellinen hienonnettua valkosipulia
3 dl rypsiöljyä
1 rkl yuzukastiketta (Yutaka)
1/4 tl suolaa

Lisäksi

sitruunalohkoja

Keskustelu

Kommentoi juttua: Rapu-perunakroketit ja yuzumajoneesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X