
Rapucheviche
- Valmistusaika
- yli 60 min
- Annosmäärä
- 20 annosta
- Gluteeniton
- Laktoositon
- Maidoton
- Munaton
Ainekset
- 1 kg kuorittuja, isoja katkarapuja
Kastike
- 1 chilipalko tai 1 rkl makeaa chilikastiketta
- 3 valkosipulinkynttä
- ruukullinen korianteria
- 3 kevätsipulinvartta
- 2 limetin mehu
- 2 rkl öljyä
- rouhittua mustapippuria
- ½ tl suolaa
Valmistusohje
Rapucheviche on herkullinen alkupala, jossa maistuvat chili, valkosipuli, korianteri ja limetti.
1. Sulata katkarapuja yön yli jääkaapissa. Kaada ne lävikköön ja valuta.
2. Halkaise chilipalko ja poista siemenet. Silppua chili, valkosipulinkynnet, korianterin lehdet ja kevätsipulin varret. Sekoita kastikkeen ainekset ja kaada se kulhoon rapujen päälle. Sekoita ja anna rapuchevichen maustua jääkaapissa muutama tunti tai seuraavaan päivään.
Kommentoi
Kommentoi juttua: Rapucheviche