Rapucocktail
- Valmistusaika
- 30-60 min
- Annosmäärä
- 4 annosta
- Gluteeniton
Ainekset
- 250 g kuorettomia katkarapuja
- 8 jättikatkarapua
- ½ avokadoa
marinadi:
- 1 limetin mehu ja raastettu kuori
- 1 rkl sitruunaöljyä
- 1 tl inkivääritahnaa (Spice up)
- 1-2 silputtua valkosipulinkynttä
- 1 silputtu kevätsipuli
- ripaus Sweet-Chili-kastiketta
- tuoretta korianteria
- mustapippuria myllystä
Avokadotahna
- 1 ½ avokadoa
- 3 rkl ranskankermaa
- 1 valkosipulinkynsi
- ripaus Sweet-Chili-kastiketta
- 1 rkl limettimehua
- ripaus suolaa
Valmistusohje
1. Sulata ravut kohmeisiksi. Kuutioi kuorittu avokadon puolikas. Sekoita marinadin ainekset ja anna ainesten maustua liemessä puolisen tuntia.
2. Mittaa avokadotahnan ainekset tehosekoittimeen ja pyöräytä tasaiseksi kastikkeeksi.
3. Lusikoi rapuja ja avokadotahnaa kerroksittain laseihin. Korista jättikatkaravunpyrstöillä ja korianterilla.
Kommentoi
Kommentoi juttua: Rapucocktail