Rapuvartaat jättikatkaravuista
Jättikatkaravuista tehdyt rapuvartaat grillataan nopeasti ja pudotetaan lopuksi mausteiseen liemeen. Mausteiset rapuvartaat tarjotaan raikkaalla salaattipedillä ja päälle puristetaan sitruunamehua.
- Valmistusaika
- alle 30 min
- Annosmäärä
- 4 annosta
- Gluteeniton
- Maidoton
Ainekset
Rapuvartaat jättikatkaravuista:
- 500 g jättikatkarapua
Kastike:
- 0.5 dl sitruunanmakuista öljyä
- 1 tl makeaa chilikastiketta
- 3 valkosipulinkynttä
- 2 tl sitruunaruohotahnaa
- 1 tl inkivääritahnaa
- tuoretta korianteria
- 1 rkl soijakastiketta
- 1 tl ruokosokeria
- 2 tl thaimaalaista kalakastiketta
- mustapippuria myllystä
- 1 limetin mehu ja raasttetu kuori
Valmistusohje
1. Sulata jättikatkaravut. Sekoita kastikeainekset.
2. Grillaa jättikatkaravut vartaissa grillissä, grillikivellä tai parilassa. Irrota katkaravut ja anna niiden maustua mausteliemessä noin 10 minuuttia.
Lue myös: Grillivartaat syödään sormin
Kommentoi
Kommentoi juttua: Rapuvartaat jättikatkaravuista