öljyssä kypsennetty nieriä
Reseptit
yli 60 min
4
Kiitos

Rasvassa kypsennetty nieriä

Rasvassa kypsennetty nieriä on taatusti mehevää ja maukasta. Kalan rasvakypsennykseen tarvitset paistomittarin, ison korkeareunaisen pannun ja reippaasti öljyä. Kala ja kasvikset kypsyvät öljyssä matalassa lämpötilassa.

Ainekset

Lisää kauppalistalle

Rasvassa kypsennetty nieriä

600 g ruodotonta nieriäfileetä
2 rkl karkeaa merisuolaa
1 tl sokeria
1 fenkoli
1 pieni purjo
200 g kirsikkatomaatteja
5 dl oliiviöljyä
2 laakerinlehteä
1/2 ruukku timjamia
1/2 tl sormisuolaa
1/4 tl mustapippuria

Kastike

1 sitruunan kuori ja mehu
1 rkl piparjuurta raastettuna
1 dl persiljaa
2 dl confitin öljyä
1/2 tl suolaa

Keskustelu

Kommentoi juttua: Rasvassa kypsennetty nieriä

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X