Rasvassa kypsennetty nieriä
Rasvassa kypsennetty nieriä on taatusti mehevää ja maukasta. Kalan rasvakypsennykseen tarvitset paistomittarin, ison korkeareunaisen pannun ja reippaasti öljyä. Kala ja kasvikset kypsyvät öljyssä matalassa lämpötilassa.
Ainekset
Lisää kauppalistalle
Rasvassa kypsennetty nieriä
600 g
ruodotonta nieriäfileetä
2 rkl
karkeaa merisuolaa
1 tl
sokeria
1
fenkoli
1 pieni
purjo
200 g
kirsikkatomaatteja
5 dl
oliiviöljyä
2
laakerinlehteä
1/2 ruukku
timjamia
1/2 tl
sormisuolaa
1/4 tl
mustapippuria
Kastike
1
sitruunan kuori ja mehu
1 rkl
piparjuurta raastettuna
1 dl
persiljaa
2 dl
confitin öljyä
1/2 tl
suolaa
Keskustelu
Kommentoi juttua: Rasvassa kypsennetty nieriä