Rieskarullat
Rullatut rieskat kätkevät sisälleen hedelmäisen broileritäytteen. Nopeasti valmistuvat, helpot rieskat sopivat retkievääksi tai piknik-koriin.
- Valmistusaika
- alle 30 min
- Annosmäärä
- 8 annosta
Ainekset
Rieskarullat:
- 300 g hunajamarinoitua broilerinsuikaletta
- 10-15 cm:n pala purjoa
- ½ prk (125 g) säilykemangoa
- 1 dl ranskankermaa
- ¼ tl suolaa
- ½ tl mustapippuria
- 4-6 salaatinlehteä
- 4 isoa rieskaa (Vaasan lapinrieska)
Valmistusohje
- Paista broilerit kypsiksi paistinpannulla ja anna niiden jäähtyä noin 30 minuuttia.
- Hienonna purjo. Valuta mangopalat ja pilko pieniksi kuutioiksi. Yhdistä hienonnettu purjo, pilkotut mangot, broileri ja ranskankerma. Mausta suolalla ja pippurilla.
- Levitä neljäsosa täytteestä rieskalle ja asettele muutama salaatinlehti täytteen päälle. Kääri rieska kääretortun tapaan tiukalle rullalleja leikkaa kahteen osaan. Täytä ja kääri muut rieskat samaan tapaan.
- Säilytä rullia viileässä ja pakkaa ne retkeä varten tiiviskantiseen rasiaan.
Kommentoi
Kommentoi juttua: Rieskarullat