Reseptit
30-60 min
4
Kiitos

Riisi-kalakeitto

Ainekset

Lisää kauppalistalle
puolikas purjo
1 keskikokoinen porkkana
1 pieni palsternakka
3/4 dl punaista paprikaa suikaleina
12 dl kalalientä
6-7 kokonaista valkopippuria
2 valkosipulinkynttä
400 g ruodotonta ja nahatonta hauki-, kuha- tai kirjolohifileetä suikaleina
1.5 dl pikariisiä
suolaa
1 tl kirveliä
0.5 dl hienonnettua, tuoretta tilliä

Valmistusohje

1. Pese ja paloittele purjo.
Hienonna valkosipulin kynnet.
Kuori ja leikkaa porkkana sekä
palsternakka ohuiksi suikaleiksi.
Kuumenna kalaliemi ja lisää
pippurit.

2. Kun keitto kiehuu, lisää joukkoon
purjo, valkosipulinkynnet,
porkkana, palsternakka, paprika,
kalasuikaleet ja riisi. Keitä
10 minuuttia. Mausta suolalla ja
kirvelillä.

3. Lisää tilli keittoon ja tarjoile
leivän kanssa.

Ohje: Sakari Lehtinen

Keskustelu

Kommentoi juttua: Riisi-kalakeitto

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X