riistamakkara
Reseptit
yli 60 min
10
Kiitos

Riistamakkara

Riistamakkarassa hirvenliha tuo makua ja rasvaisempi possu taas mehevyyttä. Riistamakkara tehdään Nokan keittiöpäälliikö Ari Ruohon ohjeella.

Ainekset

Lisää kauppalistalle

Riistamakkara

2 sipulia
2 valkosipulinkynttä
100 g pekonia
1 tl kokonaisia mustapippureita
4 katajanmarjaa
2 rosmariinin oksaa
2 tl sokeria
1 rkl maissitärkkelysjauhoja
1 1/2 rkl hienoa merisuolaa
2 kg peuran tai hirven jauhelihaa
500 g porsaan jauhelihaa
1 dl mallasuutetta (apteekista)
1 dl olutta
Mainos

Lisäksi:

lampaansuolta

Keskustelu

Kommentoi juttua: Riistamakkara

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X