Resepti on testattu Kotiliedessä
Reseptit

Rommilla liekitettyä ananasta ja balsamicoa

Valmistusaika
alle 30 min
Annosmäärä
4  annosta

Ainekset

  • 1 ananas
  • voita
  • hyppysellinen sokeria
  • tilkka tummaa rommia
  • balsamiviinietikkaa

Valmistusohje

 

  1. Kuori ananas ja poista kova keskikohta. Leikkaa ananas noin puolen sentin viipaleiksi.
  2. Karamellisoi ananasviipaleita hetken aikaa kuumalla paistinpannulla voissa ja sokerissa. Kaada pannulle rommia ja sytytä tulitikulla tai kaasulieden liekillä. Liekitä ananakset. Pitkään roihuavan liekin voi sammuttaa kattilan kannella. Mausta jokainen annos muutamalla tipalla balsamicoa.

Kommentoi

Kommentoi juttua: Rommilla liekitettyä ananasta ja balsamicoa

Sinun täytyy kommentoidaksesi.