Resepti on testattu Kotiliedessä
Reseptit

Rommimarjat

Sokeri-rommiliemeen säilöttyjä marjoja voi purkittaa sadon kypsyessä.

Ainekset

Rommimarjat

  • 5 dl sokeria
  • 1 l rommia
  • 2 l marjoja

Valmistusohje

Mittaa  sokeri ja ensin vain tilkka rommia kattilaan ja kuumenna, kunnes sokeri liukenee. Sekoita sokeriseokseen hieman lisää rommia (yhteensä noin 3⁄4 l). Laita purkkiin kerroksittain marjoja ja kaada päälle rommi-sokerilientä sen verran, että marjat juuri ja juuri peittyvät.

Lisää purkkiin marjoja ja sokerilientä sitä mukaan kun sato kypsyy.

Hyvin suljettu purkki säilyy pitkään viileässä.


Kommentoi

Kommentoi juttua: Rommimarjat

Sinun täytyy kommentoidaksesi.