Reseptit
alle 30 min
8

Roseekuohuvajäätelö

Yllätä vieraat kahden aineksen kuplivalla luksusjäätelöllä, joka valmistuu hetkessä.

Ainekset

Lisää kauppalistalle

Roseekuohuvajäätelö:

1 plo (0,75 l) kuohuvaa shiraz­viiniä
1/2 l vaniljajäätelöä

Valmistusohje

Annostele reilun kokoiset jäätelöpallot laseihin ja kaada päälle varovasti kuplivaa juomaa. Tarjoile heti.

Ohje on julkaistu Kotiliedessä 23/18.

Myös näillä hurmaat juhlavieraasi:

cold brew -affogato

Cold Brew affogato

suolakinuskipavlova ja hedelmiä

Suolakinuski pavlova ja hedelmiä

persimonbavarois

Persimoni-kermavanukas

Anna.fi: Kuohuva passionhedelmäsorbetti – hurmaava jälkiruoka

Keskustelu

Kommentoi juttua: Roseekuohuvajäätelö

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X