Reseptit
alle 30 min

Rosmariinibroileri

Ainekset

Lisää kauppalistalle
1-3 broilerin rintafileetä
nokare voita
1 tl kuivattua tai tuoretta
(valkosipulinkynsiä)
merisuolaa myllystä
valkopippuria myllystä
2 dl kuivaa valkoviiniä
(puolikas kanaliemikuutio)
1 tl kuivattua tai tuoretta rosmariinia

Valmistusohje

 

  1. Ruskista lihapalat voissa, valurautapannussa. Jos pidät valkosipulista, voit lisätä joukkoon muutaman kynnen.
  2. Miedonna lieden lämpöä. Lisää mausteet ja viini. Anna hautua kannen alla noin 15 minuuttia.
  3. Tarjoa basmatiriisin ja pakastekasvisten tai salaatin kanssa.

Keskustelu

Kommentoi juttua: Rosmariinibroileri

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X