Rosolli-sillileipä
Rosolliainekset ja silli rakastavat ruisleipää. Tarjoa pikkuinen salaattileipä aterialla tai huikopalana.
- Valmistusaika
- alle 30 min
- Annosmäärä
- 4 annosta
Ainekset
Rosolli-sillileipä:
- 2 kovaksi keitettyä kananmunaa
- ruisvuokaleipäviipaleita
- smetanaa
- wasabia tai piparjuuritahnaa
- etikkapunajuurikuutioita
- suolakurkkua
- salaatinlehtiä
- matjessilliä
- punajuurenversoja tai punamangoldia
Valmistusohje
- Keitä kananmunat, jäähdytä ja silppua.
- Mausta smetana piparjuurella tai wasabilla. Voitele leipäviipaleet smetanalla.
- Asettele muut ainekset leivälle. Tarjoa alkupalana tai huikopalana.
Lue myös: 3 x kalaisa saaristolaisleipä
Katso myös Anna.fi/Ruoka: Silli-perunaleipä
Kommentoi
Kommentoi juttua: Rosolli-sillileipä