Resepti on testattu Kotiliedessä
Reseptit

Rosolli-sillileipä

Rosolliainekset ja silli rakastavat ruisleipää. Tarjoa pikkuinen salaattileipä aterialla tai huikopalana.

Valmistusaika
alle 30 min
Annosmäärä
4  annosta

Ainekset

Rosolli-sillileipä:

  • 2 kovaksi keitettyä kananmunaa
  • ruisvuokaleipäviipaleita
  • smetanaa
  • wasabia tai piparjuuritahnaa
  • etikkapunajuurikuutioita
  • suolakurkkua
  • salaatinlehtiä
  • matjessilliä
  • punajuurenversoja tai punamangoldia

Valmistusohje

  1. Keitä kananmunat, jäähdytä ja silppua.
  2. Mausta smetana piparjuurella tai wasabilla. Voitele leipäviipaleet smetanalla.
  3. Asettele muut ainekset leivälle. Tarjoa alkupalana tai huikopalana.

Lue myös: 3 x kalaisa saaristolaisleipä

Katso myös Anna.fi/Ruoka: Silli-perunaleipä


Kommentoi

Kommentoi juttua: Rosolli-sillileipä

Sinun täytyy kommentoidaksesi.