Reseptit
alle 30 min

Rosolli

Ainekset

Lisää kauppalistalle
400 g etikkapunajuurta tai keitettyä punajuurta
400 g porkkanaa keitettynä
400 g perunaa keitettynä
suolaa
maustepippuria
sipulia

Valmistusohje

  • Leikkaa etikkapunajuuret, keitetyt porkkanat ja perunat mahdollisimman pieniksi kuutioiksi. Mausta suolalla, maustepippurilla ja hyvin hienoksi leikatulla sipulilla. Sekoita kevyesti käännellen. Pidä viileässä.
  • Rosolli säilyy paremmin, jos se tehdään etikkapunajuurista. Keitetyistä punajuurista valmistettuna se säilyy noin vuorokauden.
  • Tähän rosolliin ei tule kurkkua eikä kalaa. Niitä voi itse kukin lisätä makunsa mukaan. Pinnalle voit sirotella ennen tarjoamista persiljaa tai ohuiksi renkaiksi leikattua purjoa.
  • Tarjoa rosollin kastikkeen kanssa.

Keskustelu

Kommentoi juttua: Rosolli

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X