Reseptit
alle 30 min
Kiitos

Ruisleipätikut

Ainekset

Lisää kauppalistalle
1 kpl reikäleipää
1.8 dl öljyä
1 kpl valkosipulin kynsiä
0.5 tl suolaa

Valmistusohje

  1. Halkaise ruisleipä ja leikkaa se ohuiksi noin 1–2 cm levyisiksi tikuiksi.
  2. Purista valkosipulinkynsi öljyn joukkoon ja lisää suola.
  3. Levitä leipätikut leivinpaperin päälle uunipellille. Sivele leivät pullasudin avulla valkosipuliöljyllä. Paista uunissa 250 asteessa rapeiksi, noin 5–8 minuuttia.
  • noin 20 tikkua
  • Leipätikut ovat myös erinomaisia pikkunaposteltavia esimerkiksi illanistujaisissa. Ne säilyvät pitkään hyvinä.

Keskustelu

Kommentoi juttua: Ruisleipätikut

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X