Reseptit

Ruispuuro

Ainekset

  • 1 l vettä
  • 1-1,5 tl suolaa
  • 3 dl ruisjauhoja

Valmistusohje

Ruispuuro
  1. Kiehauta vesi, lisää suolaa ja vatkaa ruisjauhot joukkoon.
  2. Anna ruispuuron kypsyä hiljalleen, välillä sekoittaen, miedolla lämmöllä hautuen reilun tunnin ajan. Hauduttaminen sujuu kätevästi vesihaudekattilassa.

Kommentoi

Kommentoi juttua: Ruispuuro

sari

Moikka.tein tällä ohjeella ruispuuron johon lisäsin puolen tunnin haudutuksen jälkeen pakaste mustikoita ja annoin hautua vielä reippaan puoli tuntia.tuli tosi hyvää .ei tarvinnut mitään lisä lisukkeita syödessä.

vilhelmi.kilvensalmi@oppi.luovi.fi

Puolukoiden kanssa ruispuuro ja sen pitää olla laktoositon

Vastaa käyttäjälle sariPeruuta vastaus

Sinun täytyy kommentoidaksesi.