Anna Kekki on suklaamestari, joka taikoo suklaaherkkuja Helsingissä.
Reseptit
alle 30 min
40
Kiitos

Rukiinen pähkinä-kermasuklaa

Annan suklaatehtaan mainio suklaaherkku sulaa suuhun. Vanha savolainen perinneherkku, paahtosuola viimeistelee Anna Kekin suklaakupin makean ja suolaisen liiton.

Ainekset

Lisää kauppalistalle

Maitosuklaakuppi

1 kg maitosuklaata
muovikelmua
bulguria

Pähkinä-kermatäyte

3/4 dl kuohukermaa
1/2 dl glukoosia
130 g manteli-/hasselpähkinätahnaa (pralinepaste)
80 g gianduja (hasselpähkinällä maustettua sileää maitosuklaata)
30 g kaakaovoita
120 g maitosuklaata (min. 38 % kaakaota)
1/2 dl Amaretto-likööriä
Mainos

Paahtosuola

25 g voita
1 dl ruisjauhoja
merisuolahiutaleita

Keskustelu

Kommentoi juttua: Rukiinen pähkinä-kermasuklaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X