Rullasilli
- Gluteeniton
- Maidoton
Ainekset
- 10 silliä
täyte:
- 4 pientä etikkakurkkua
- 3 sipulia
- 3 rkl persiljaa
- 8 rkl sokeria
- 2 tl valkopippuria
liemi:
- 8 dl etikkaa
- 5 dl vettä
- 6 dl sokeria
- 20 kpl valkopippuria
- 5 laakerinlehteä
- 2 sipulia
Valmistusohje
- Maustumisaika 3-7 vuorokautta.
- Liota sillit.
- Hienonna etikkakurkut, sipulit ja persilja ja sekoita ne keskenään. Lisää mausteeksi sokeria ja valkopippuria.
- Perkaa sillit ja irrota nahka sormin vetämällä. Avaa sillit fileiksi ja jaa ne kahtia. Levitä fileet auki ja jaa täyteseosta joka fileelle. Kääri fileet rullalle ja kiinnitä hammastikulla. Lado rullat lasitölkkeihin.
- Keitä liemi ja jäähdytä se. Kaada liemi sillirullien päälle.
- Pidä kylmässä 3-7 vuorokautta. Poista tikku ja leikkaa rullat ohuiksi viipaleiksi.
- Sillirulla maistuu keitetyn perunan ja rosollin kanssa.
Kommentoi
Kommentoi juttua: Rullasilli