runebergintorttu
Reseptit
yli 60 min
6
Kiitos

Runebergintortut

Runebergintortut sulostuttavat kahvipöytiä helmikuussa kansallisrunoilijamme kunniaksi. Punssilla tai rommilla sekä mantelilla maustetut leivonnaiset kruunataan vadelmahillosilmällä.

Ainekset

Lisää kauppalistalle

Runebergintortut

100 g voita tai margariinia
3/4 dl sokeria
1 kananmuna
1 dl jauhettua mantelia (50 g)
1 ½ dl korppujauhoja (esim. 3/4 dl piparkakunmuruja tai jauhettuja hapankorppuja tai ruisleipää ja 3/4 dl korppujauhoja)
1 dl vehnäjauhoja
½ tl leivinjauhetta
3 rkl mantelilikööriä, punssia tai kermaa

Runebergintortut, koristelu

6 rkl vadelmahilloa
1 dl tomusokeria
172-1 rkl tilkka vettä tai sitruunamehua

Keskustelu

Kommentoi juttua: Runebergintortut

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X