Valmistusohje
Ruokaisa gratiini leivästä ja kasviksista
Ruokaisa gratiini leivästä ja kasviksista sopii kevyelle päivälliselle, tai nälkäisen iltapalapöytään. Makua tuovat punainen pesto ja chiliketsuppi. Tarjoa keiton tai teen kanssa.
1. Leikkaa kesäkurpitsa viipaleiksi, ja paista viipaleet öljyssä.
2. Voitele uunivuoka valkosipulivoilla. Vuoraa vuoan pohja leipäviipaleilla. Leikkaa muut leipäviipaleet kolmioiksi. Sivele toiselle puolelle viipaleita valkosipulivoita ja toiselle pinnalle chiliketsupilla terästettyä tomaattipestoa.
3. Lado leipäkolmiot vuokaan ja aseta väleihin chorizoviipaleita ja paistettuja kesäkurpitsaviipaleita.
4. Sekoita kananmunat, maito ja parmesaani sekä pippuri. Kaada seos vuokaan ja kuorruta 200-asteisessa uunissa noin 20 minuuttia. Tarjoa iltapalana teepöydässä.
Keskustelu
Kommentoi juttua: Ruokaisa gratiini leivästä ja kasviksista