Ruokaisa pannuleipä
Pannuleipä leivotaan italialaisittain. Suussa sulava, pehmeä focaccia-leipä päällystetään luumutomaateilla,yrteillä ja parmesaanilla. Katso tästä ohje ja ylläty, kuinka helppoa focaccian leipominen on.
Ainekset
Lisää kauppalistalle
Italialaistyyppinen pannuleipä eli focaccia
15 g
tuorehiivaa
3 dl
vettä
2 tl
suolaa
1 dl
vehnä- tai kaurahiutaleita
1 dl
vehnä- tai kauralesettä
3 dl
vehnähiivaleipäjauhoja
3 dl
vehnäjauhoja
1 dl
oliiviöljyä
pinnalle:
oliiviöljyä
ripaus
sormisuolaa
200 g
miniluumutomaatteja
tuoretta salviaa tai timjamia
1 dl
parmesaaniraastetta
Keskustelu
Kommentoi juttua: Ruokaisa pannuleipä