Pannuleipä italialaisittain, eli focaccia
Reseptit
30-60 min
12
Kiitos

Ruokaisa pannuleipä

Pannuleipä leivotaan italialaisittain. Suussa sulava, pehmeä focaccia-leipä päällystetään luumutomaateilla,yrteillä ja parmesaanilla. Katso tästä ohje ja ylläty, kuinka helppoa focaccian leipominen on.

Ainekset

Lisää kauppalistalle

Italialaistyyppinen pannuleipä eli focaccia

15 g tuorehiivaa
3 dl vettä
2 tl suolaa
1 dl vehnä- tai kaurahiutaleita
1 dl vehnä- tai kauralesettä
3 dl vehnähiivaleipäjauhoja
3 dl vehnäjauhoja
1 dl oliiviöljyä

pinnalle:

oliiviöljyä
ripaus sormisuolaa
200 g miniluumutomaatteja
tuoretta salviaa tai timjamia
1 dl parmesaaniraastetta

Keskustelu

Kommentoi juttua: Ruokaisa pannuleipä

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X