Lipeäkala
Reseptit
alle 30 min
4
Kiitos

Ruotsalais-norjalainen lipeäkala

Lipeäkala on skandinaavinen perinneruoka. Ruotsinsuomalainen toimittaja ja ruokakirjailija Elna Nykänen Andersson antaa tässä Kära Sverige – Ruotsalainen ruokakirja -uutuudessaan julkaistun lipeäkalan reseptin. Tee nyt lipeäkalaa ruotsalais-norjalaisittain. Katso herkullinen ohje.

Ainekset

Lisää kauppalistalle

Lipeäkala ruotsalais-norjalaisittain

1 kg liotettua lipeäkalaa
1 kg perunoita
200 g pakasteherneitä
150 g pekonia
100 g voita
4 tl sinappijauhetta

Valkokastike:

50 g voita
3 rkl vehnäjauhoja
7 dl maitoa
suolaa
maustepippuria

Avainsanat

Sesongit ja teemat:

Raaka-aineet:

Ateriatyypit:

Keskustelu

Kommentoi juttua: Ruotsalais-norjalainen lipeäkala

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X