Ruusukaalivuoka
Reseptit
30-60 min
4
Kiitos

Ruusukaalivuoka

Herkullinen ruusukaalivuoka maustetaan parmesaanijuustolla ja rosmariinilla. Pehmeän maun ruusukaalipaistokseen tuo kerma.

Ainekset

Lisää kauppalistalle

Ruusukaalivuoka:

400 g ruusukaalia
(parsa- tai kukkakaalia)
vettä
suolaa
(noin 100 g savupalvia tai 5-6 viipaletta pekonia)
2 dl ruokakermaa
2 tl sinappia
1 tl rosmariinia
1.5 dl parmesaanijuustoraastetta

Pinnalle:

0.5 dl (ruis-)korppujauhoa
0.5 dl parmesaaniraastetta

Keskustelu

Ohjeesta puuttuu uunin lämoltila ja aika

Hei Tarja,
Kiitos asiallisesta kommentista ja hyvästä huomiosta. Reseptistä oli jäänyt kokonaan pois kypsennysohjeet. Pahoittelut liian hitaasta vastaamisesta.

Ystävällisin terveisin
Kotilieden toimitus

Mikä lämpötila ja kauanko? Miksi näitä puutteellusia ohjeita julkaistaan?

Hei Piac,
Kiitos kommentistasi. Ohje on nyt korjattu. Oikea lämpötila on 225 astetta ja aikaa kuluu noin 10 minuuttia.
Pahoittelut puutteelisesta ohjeesta.

Ystävällisin terveisin
Kotilieden toimitus

Eikö lehteä todella kiinnosta vastata asiallisiin kommentteihin. EI LUULIS OLEVAN VAIKEETA, PAITSI JOS EI PÄTKÄÄKÄÄN KIINNOSTA.

Hei ajk,
Kyllä toimitusta kiinnostaa. Tämä oli vain jäänyt huomaamatta.
Pahoittelut harmista!

Ystävällisin terveisin
Kotilieden toimitus

Kommentoi juttua: Ruusukaalivuoka

Vastaa käyttäjälle Piac Peruuta vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X