Sadonkorjuukeitto kasviksista
Sadonkorjuuateria aloitetaan kasviskeitolla, jonka täyteläisyyden salaisuus on raaka-aineiden runsaudessa. Keitossa maistuvat muun muassa kukka-, kyssä-, ja parsakaali. Keitto viimeistellään ihanalla hernesoseella.
Ainekset
Lisää kauppalistalle
Sadonkorjuukeitto eli kasviskeitto:
500 g
kyssäkaalia
200 g
juuripersiljaa tai palsternakkaa
pala juuriselleriä
1 kg
kukkakaalia
1
purjo
3
valkosipulinkynttä
500 g
parsakaalia
2.5 l
vettä
1 rkl
suolaa
kasvisliemikuutio
valkopippuria
250 g
sulate- tai tuorejuustoa
muskottipähkinää
3.3 dl
ruokakermaa
Hernesose:
400 g
herneitä
tilkka vettä
ripaus suolaa
herneen versoja
kirveliä
Keskustelu
Kommentoi juttua: Sadonkorjuukeitto kasviksista