Saksanpähkinä-hunajavoi Resepti on testattu Kotiliedessä
Reseptit

Saksanpähkinä-hunajavoi

Tuoreiden sämpyöiden päälle levitettävä voi nostetaan luksusluokkaan sekoittamalla joukkoon saksanpähkinöitä ja hunajaa.

Valmistusaika
alle 30 min
Annosmäärä
10 annosta

Ainekset

Saksanpähkinä-hunajavoi:

  • 100 g saksanpähkinöitä
  • 2 rkl hunajaa
  • 100 g voita tai voileipälevitettä

Valmistusohje

Saksanpähkinä-hunavoi tehdään näin:

1. Rouhi saksanpähkinät ja paahda kevyesti pannulla.

2. Laita pähkinät monitoimikoneeseen ja lisää joukkoon hunaja ja voi. Aja karkeaksi tai sileäksi tahnaksi.

Ohje on julkaistu Kotiliedessä 22/18.

Unohda voi, kokeile näitä levitteitä leivän päälle:

Paahdettu_palsternakkalevite

Paahdettu palsternakkalevite

vihreä levite

Vihreä levite

yrttivoi

Yrttivoi

Lue myös Anna.fi: Näin tehdään kevennetty fenkolivoi


Kommentoi

Kommentoi juttua: Saksanpähkinä-hunajavoi

Sinun täytyy kommentoidaksesi.