1. Aseta 200 g nuudeleita kulhoon ja kaada kiehuva vesi päälle. Anna seistä pari minuuttia. Nuudelit kypsyvät nopeasti. Valuta hyvin.
2. Pese 1 ruukku romaine- tai cosmopolitan- salaatinlehtiä ja kuivaa ne.
3. Leikkaa 1-2 suippopaprikaa ohuiksi suikaleiksi. Suikaloi myös 1/2 kurkku. Parhaiten kurkun leikkuun onnistuu vihannesleikkurilla. Viipaloi 1-2 punaista chiliä. Hienonna 2 kevätsipulinvartta.
4. Asettele kaksi salaatinlehteä limittäin, lisää niiden päälle nuudeleita, paprika- ja kurkkusuikaleita, kevätsipulia ja Härkis original -härkäpapuvalmistetta. Lisää chiliä sekä tuoretta korianteria ja minttua maun mukaan.
5. Kupit syödään sormin. Valmista niille herkullinen dippikastike. Katso chili-valkosipulikastike.
Ohje on julkaistu Kotiliedessä 18/19.
Lue myös: Härkis x 5 – katso helpot, nopeat ja herkulliset reseptit ja herkuttele ilman lihaa!
Keskustelu
Kommentoi juttua: Salaatti-härkiskupit