Reseptit
2
Kiitos

Salaatti-härkiskupit

Nopea ja ter­veellinen sormi­syötävä syntyy salaatinlehtien päälle kootuista kasviksista, här­kiksestä sekä nuu­deleista.

Ainekset

Lisää kauppalistalle

Salaatti-härkiskupit:

200 g nuudeleita
1 ruukku romaine- tai cosmopolitansalaattia
1-2 suippopaprikaa
1/2 kurkku
2 kevätsipulinvartta
1/2 rasiaa (á 250 g) Härkis original -härkäpapuvalmistetta
1-2 punaista chiliä
tuoretta korianteria ja minttua

Valmistusohje

1. Aseta 200 g nuudeleita kulhoon ja kaada kiehuva vesi päälle. Anna seistä pari minuuttia. Nuudelit kypsyvät nopeasti. Valuta hyvin.

2. Pese 1 ruukku romaine- tai cosmopolitan- salaatinlehtiä ja kuivaa ne.

3. Leikkaa 1-2 suippopaprikaa ohuiksi suikaleiksi. Suikaloi myös 1/2 kurkku. Parhaiten kurkun leikkuun onnistuu vihannesleikkurilla. Viipaloi 1-2 punaista chiliä. Hienonna 2 kevätsipulinvartta.

4. Asettele kaksi salaatinlehteä limittäin, lisää niiden päälle nuudeleita, paprika- ja kurkkusuikaleita, kevätsipulia ja Härkis original -härkäpapuvalmistetta. Lisää chiliä sekä tuoretta korianteria ja minttua maun mukaan.

5. Kupit syödään sormin. Valmista niille herkullinen dippikastike.

Ohje on julkaistu Kotiliedessä 18/19.

Lue myös: Härkis x 5 – katso helpot, nopeat ja herkulliset reseptit ja herkuttele ilman lihaa!

Keskustelu

Kommentoi juttua: Salaatti-härkiskupit

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X