Resepti on testattu Kotiliedessä
Reseptit

Salami-mozzarellaleivät

Salami-mozzarellaleivät ovat maukkaita eväsleipiä piknikille. Pesto antaa leiville mehukkuutta, salami makua.

Valmistusaika
alle 30 min
Annosmäärä
6  annosta

Ainekset

  • 1 focaccialeipä

Salami-mozzarellatäyte

  • 1 dl pestoa
  • 2 kokonaista punaista säilykepaprikaa
  • 200 g mozzarellajuustoa viipaleina
  • 50 g salamiviipaleita
  • 12 basilikanlehteä

Valmistusohje

1. Halkaise leipä sahateräisellä veitsellä pitkittäin. Sivele pohjan päälle pestokastike. Lado päälle paloiteltu paprika, mozzarellajuusto, salamiviipaleet sekä basilikanlehdet.

2. Paina kansileipä päälle ja kääri leipä tiukasti voipaperiin. Anna maustua ja mehevöityä viileässä vähintään tunti ennen tarjoilua. Leikkaa leipä annospaloiksi.

Kokeile myös muita maukkaita eväitä: Evässalaatti Kasvismunakasrullat Feta-lehtikaalipiirakat Ruoka.fi: Bataattirieskat


Kommentoi

Kommentoi juttua: Salami-mozzarellaleivät

Sinun täytyy kommentoidaksesi.