Salami-mozzarellaleivät
Salami-mozzarellaleivät ovat maukkaita eväsleipiä piknikille. Pesto antaa leiville mehukkuutta, salami makua.
- Valmistusaika
- alle 30 min
- Annosmäärä
- 6 annosta
Ainekset
- 1 focaccialeipä
Salami-mozzarellatäyte
- 1 dl pestoa
- 2 kokonaista punaista säilykepaprikaa
- 200 g mozzarellajuustoa viipaleina
- 50 g salamiviipaleita
- 12 basilikanlehteä
Valmistusohje
1. Halkaise leipä sahateräisellä veitsellä pitkittäin. Sivele pohjan päälle pestokastike. Lado päälle paloiteltu paprika, mozzarellajuusto, salamiviipaleet sekä basilikanlehdet.
2. Paina kansileipä päälle ja kääri leipä tiukasti voipaperiin. Anna maustua ja mehevöityä viileässä vähintään tunti ennen tarjoilua. Leikkaa leipä annospaloiksi.
Kokeile myös muita maukkaita eväitä: Evässalaatti Kasvismunakasrullat Feta-lehtikaalipiirakat Ruoka.fi: Bataattirieskat
Kommentoi
Kommentoi juttua: Salami-mozzarellaleivät