Resepti on testattu Kotiliedessä
Reseptit

Salsa picante

Erilaisilla kastikkeilla saa griiliruokaan helposti ihan uutta makua. Tomaattinen Salsa picante sopii salaattien ja grillatun varhaiskaalin kaveriksi.

Ainekset

Salsa picante:

  • 1 rasia (250 g) kirsikkatomaatteja
  • 1 punainen paprika
  • 1 salottisipuli
  • 1 valkosipulinkynsi
  • ½ tl suolaa
  • ½ tl mustapippuria
  • 1 tl sokeria
  • 1 rkl valkoviinietikkaa tai 2 rkl limetin mehua
  • 2 rkl öljyä
  • vihreitä yrttejä lehtipersiljaa, rucolaa tai basilikaa

Valmistusohje

1. Puolita 1 rasia eli 250 g kirsikkatomaatteja. Halkaise 1 punainen paprika, poista kanta ja siemenet ja hienonna niin pieneksi silpuksi kuin mahdollista. Kuori 1 salottisipuli ja silppua hienoksi. Kuori ja raasta 1 valkosipulinkynsi.

2. Laita vihannekset kulhoon ja mausta 1/2 tl suolaa, 1/2 tl mustapippuria, 1 tl sokeria, 1 rkl valkoviinietikkaa tai 2 rkl limetin mehua ja 2 rkl öljyä.

3. Silppua vihreitä yrttejä kuten lehtipersiljaa, rucolaa tai basilikaa ja ripottele salsan päälle.

Lue myös: Grillattu varhaiskaali ja jogurtti-vuohenjuustokastike


Kommentoi

Kommentoi juttua: Salsa picante

Sinun täytyy kommentoidaksesi.