Reseptit
alle 30 min

Salsa picante

Erilaisilla kastikkeilla saa griiliruokaan helposti ihan uutta makua. Tomaattinen Salsa picante sopii salaattien ja grillatun varhaiskaalin kaveriksi.

Ainekset

Lisää kauppalistalle

Salsa picante:

1 rasia (250 g) kirsikkatomaatteja
1 punainen paprika
1 salottisipuli
1 valkosipulinkynsi
1/2 tl suolaa
1/2 tl mustapippuria
1 tl sokeria
1 rkl valkoviinietikkaa tai 2 rkl limetin mehua
2 rkl öljyä
vihreitä yrttejä lehtipersiljaa, rucolaa tai basilikaa

Valmistusohje

1. Puolita 1 rasia eli 250 g kirsikkatomaatteja. Halkaise 1 punainen paprika, poista kanta ja siemenet ja hienonna niin pieneksi silpuksi kuin mahdollista. Kuori 1 salottisipuli ja silppua hienoksi. Kuori ja raasta 1 valkosipulinkynsi.

2. Laita vihannekset kulhoon ja mausta 1/2 tl suolaa, 1/2 tl mustapippuria, 1 tl sokeria, 1 rkl valkoviinietikkaa tai 2 rkl limetin mehua ja 2 rkl öljyä.

3. Silppua vihreitä yrttejä kuten lehtipersiljaa, rucolaa tai basilikaa ja ripottele salsan päälle.

Lue myös: Grillattu varhaiskaali ja jogurtti-vuohenjuustokastike

Keskustelu

Kommentoi juttua: Salsa picante

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X