Salvia-voipasta
Herkullinen italialainen klassikko, salvia-voipasta, syntyy vain muutamasta aineksesta pastaveden kiehuessa.
- Valmistusaika
- alle 30 min
- Annosmäärä
- 2 annosta
- Kasvis
- Maidoton
Ainekset
Pasta:
- 250 g tuorepastaa ( tagliatelle tai pappardelle)
- vettä
- reilusti merisuolaa
Lisäksi:
- 50 g voita
- ½ ruukkua tuoretta salviaa
- (luomu) sitruunan raastettu kuori
- mustapippuria
Valmistusohje
- Kiehauta vesi ja suola. Kun käytät suolaa reippaasti keitinvedessä, ruoka ei kaipaa muuta suolalisäystä. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan,
- Pese sitruuna hyvin ja raasta kuori.
- Sulata voi pannulla , lisää joukkoon pari kourallista tuoretta salviaa ja raastettu sitruunankuori. Kun voi on pähkinäruskeaa, kastike on valmis.
- Valuta pasta ja sekoita salviavoin joukkoon.
- Jaa pasta lautasille ja tarjoa heti. Rouhi halutessasi mustapippuria pastan pinnalle.
Kommentoi
Kommentoi juttua: Salvia-voipasta