salviakalkkuna
Reseptit
yli 60 min
10
Kiitos

Salviakalkkuna

Salviakalkkuna on yksi 2000-luvun alun Kotilieden rakastetuimpia reseptejä. Mehukkaan kalkkunafileen voit tarjota lämpimänä pääruokana kastikkeen kanssa tai kylmänä leikkeleenä esimerkiksi leivällä tai voileipäpöydässä.

Ainekset

Lisää kauppalistalle

Salviakalkkuna

noin 6 kg painava, tuore tai pakastettu kalkkuna
1 tl suolaa
valkopippuria

liemi:

sisäelimet
vettä
laakerinlehti
muutama kokonainen valko- tai mustapippuri
1 tl suolaa

täyte:

kokonainen valkosipuli
2 sipulia
2 päärynää
salvianoksia

maustevoi:

100 g voita
1 tl suolaa
1/2 tl valkopippuria
1/2 sitruunan mehu
1 nippu salvianlehtiä

valeluun:

paistolientä
2 dl puolimakeaa valkoviiniä tai päärynämehua

Keskustelu

Kommentoi juttua: Salviakalkkuna

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X