Resepti on testattu Kotiliedessä
Reseptit

Salviakyljykset

Salviakyljykset valmistuvat italialaista klassikkoruokaa saltimboccaa mukaillen. Porsaan kyljykset kääräsitään salvianlehteen ja ilmakuivattuun kinkkuun.

Valmistusaika
alle 30 min
Annosmäärä
4  annosta

Ainekset

Salviakyljykset

  • 4 porsaankyljystä
  • suolaa
  • valkopippuria
  • salvianlehtiä
  • (ilmakuivattua kinkkua)
  • voita
  • ½ dl sitruunamehua tai
  • 1 dl kuivaa valkoviiniä
  • 50 g voita

Valmistusohje

Salviakyljykset tehdään helposti näin:

1. Mausta huoneenlämmössä 1-2 tuntia olleet kyljykset suolalla ja pippurilla. Aseta pinnalle pari salvianlehteä ja kääri ympärille parmankinkkuviipale.

2. Kuumenna rasva pannussa. Paista kyljykset molemmin puolin rasvassa ja lisää päälle sitruunamehu tai viini. Lisää pannulle voi, laske lämpöä ja hauduta kannen alla 5-10 minuuttia.

Katso myös: Saltimboccaa broilerista

Katso myös Anna.fi/ruoka: Mehukas possu x 7: täytetty porsaanfilee, korealainen possu ja viisi muuta herkkua


Kommentoi

Kommentoi juttua: Salviakyljykset

Sinun täytyy kommentoidaksesi.