Sashimilohi
Helpot cocktailpalat syntyvät sashimilohesta. Lohen kaverina tikuissa on tuorekurkkua sekä ihanaa piparjuurituorejuustoa.
- Valmistusaika
- 30-60 min
- Annosmäärä
- 4 annosta
Ainekset
- 250 g tuoretta, graavisuolattua tai kylmäsavustettua lohta
- 1 tuore kurkku
- 50 g piparjuurituorejuustoa (Cantadou)
- (soijakastiketta)
Valmistusohje
Sashimilohi toimii mainiosti kevyenä naposteltavana alkupalana.
- Leikkaa kala pieniksi suupaloiksi. Huuhdo kurkku ja viillä siitä pitkittäin ohuita viipaleita juustohöylällä. Sivele kurkkuviipaleet ohuesti piparjuurella maustetulla tuorejuustolla.
- Kierrä kurkkuviipaleet rulliksi ja aseta kurkkurulla lohipalan päälle hammastikulla. Tarjoa kylmänä. Jos käytät suupaloihin raakaa kalaa, tarjoa tikut soijakastikkeen kera.
Lohesta syntyy myös alkupalaksi ihanan rapeat lohicrostinit. Sashimilohen kaveriksi cocktailtikussa maistuvat maukkaat rapu-perunakroketit yzumajoneesilla.
Katso myös Anna.fi: Lohi-piparjuurirullat
Kommentoi
Kommentoi juttua: Sashimilohi