Savuahven-röra
Savuahven-röra on kesäherkkujen luottokumppani. Tarjoa herkullista kalatahnaa esimerkiksi keitetyn tai grillatun, vihreän parsan kanssa.
- Valmistusaika
- 30-60 min
- Annosmäärä
- 4 annosta
- Gluteeniton
Ainekset
Savuahven-röra:
- 4 kovaksi keitettyä kananmunaa
- 4 savustettua ahventa tai muuta savukalaa
- ½ dl silputtua tilliä
- 2 dl ranskankermaa
- 1 rkl sitruunamehua
Valmistusohje
Savuahven-röra valmistuu helposti näin:
1. Keitä kananmunia noin 6 minuuttia, jäähdytä kylmässä vedessä ja kuori. Silppua munat haarukalla.
2. Perkaa savukalat ja sekoita ainekset tahnaksi. Tarjoa keitetyn tai grillatun, vihreän parsan kanssa.
Katso myös: Kalan savustaminen
Katso myös Anna.fi/ruoka: Spelttiräiskäleet katkaraputäytteellä
Kommentoi
Kommentoi juttua: Savuahven-röra