Savukalatahna
Savukalatahna maustetaan kuivatulla nokkosella. Smetanaisen täyteläinen tahna maistuu ihanalta uusien perunoiden ja saaristolaisleivän kera.
Ainekset
Lisää kauppalistalle
Savukalatahna
400 g
savukalaa esim. perattua savuahventa, siikaa tai lahnaa
120 g
smetanaa
100 g
maustamatonta tuorejuustoa
1
valkosipulinkynsi
1
punasipuli tai 4 kevätsipulia
2 rkl
kuivattua nokkosjauhetta/rouhetta
1 tl
suolaa
1/2 tl
rouhittua mustapippuria
1/2
sitruunan raastettu kuori
1 rkl
raastettua piparjuurta
Koristelu
1 rkl
villiyrttejä tai villiorvokkeja tai muita syötäviä kukkia
Keskustelu
Kommentoi juttua: Savukalatahna