Reseptit
alle 30 min
6
Himahella - avatar

Himahella

Kiitos

Savukalkkunaa vitello tonnaton tapaan

Vitello tonnato on Piemontesta kotoisin oleva klassikkoruoka, jonka herkullisuus perustuu tonnikalakastikkseeseen. Kun alkuruoan valmistaa keitetyn vasikanpaistin asemesta savukalkkunasta, sen voi kiikuttaa juhlapöytään alta aikayksikön.

Ainekset

Lisää kauppalistalle
700 g savukalkkunaa

Tonnikalakastike

1 tlk öljyyn säilöttyä tonnikalaa
3 anjovisfileetä
1 1/2 dl yrttimaustettua ranskankermaa
1 rkl karkeaa dijoninsinappia
1/2 dl sitruunamehua
ripaus mustapippuria
(sormisuolaa)
1 tl sokeria
Mainos

Lisäksi

kapriksia
rucolaa tai salviaa
parmesaanilastuja

Keskustelu

Kommentoi juttua: Savukalkkunaa vitello tonnaton tapaan

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X