Reseptit
alle 30 min
6

Himahella

Savukalkkunaa vitello tonnaton tapaan

Vitello tonnato on Piemontesta kotoisin oleva klassikkoruoka, jonka herkullisuus perustuu tonnikalakastikkseeseen. Kun alkuruoan valmistaa keitetyn vasikanpaistin asemesta savukalkkunasta, sen voi kiikuttaa juhlapöytään alta aikayksikön.

Ainekset

Lisää kauppalistalle
700 g savukalkkunaa

Tonnikalakastike

1 tlk öljyyn säilöttyä tonnikalaa
3 anjovisfileetä
1 1/2 dl yrttimaustettua ranskankermaa
1 rkl karkeaa dijoninsinappia
1/2 dl sitruunamehua
ripaus mustapippuria
(sormisuolaa)
1 tl sokeria

Lisäksi

kapriksia
rucolaa tai salviaa
parmesaanilastuja

Valmistusohje

  1. Tee kastike.  Pane ainekset monitoimikoneesen tai tehosekoittimeen ja pyöräytä tahnaksi. Tarkista suola.
  2.  Leikkaa kalkkunan rintafileestä ohuita viipaleita ja asettele ne lautasille.
  3. Lusikoi päälle tonnikalakastiketa. Ripottele päälle kapriksia,  yrttejä ja parmesaanilastuja.

Keskustelu

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.