Reseptit
yli 60 min
6

Savulohi devil eggs – paholaisen munat savulohitäytteellä

Klassikko Devil eggs saa tällä kertaa täytteekseen savulohta.

Ainekset

Lisää kauppalistalle

Paholaisen munat – Devils eggs

6 isoa kananmunaa
100 g lämminsavulohta
1/2 salottisipuli
1 dl majoneesia
1 rkl sitruunamehua
1 tl dijonsinappia
pari tippaa tabascoa
1 rkl tuoretta ruohosipulia
1/2-1 tl suolaa
1/4 tl mustapippuria

Koristeluun:

4-6 siivua kylmäsavulohta
1 tl paprikajauhetta
1 rkl kapriksia
tuoretta tilliä

Valmistusohje

1. Laita munat kattilaan. Kaada kylmä vesi päälle, ja keitä 10 minuuttia. Kaada vesi pois, ja jäähdytä kylmässä vedessä.

2. Sekoita majoneesin joukkoon hienonnettu savulohi, sipuli, sitruunamehu, sinappi, tabasco ja ruohosipuli. Mausta suolalla ja pippurilla.

3. Kuori ja halkaise munat. Ota keltuainen pois ja muussaa haarukalla. Yhdistä majoneesin joukkoon. Täytä puolikkaat, peitä kelmulla ja laita kylmään maustumaan pariksi tunniksi.

4. Koristele kylmäsavulohiruusukkeella, paprikajauheella, kapriksilla ja tillillä.

Resepti on julkiastu Kotiliedessä 22/17.

Täytteitä kananmunille:

avokadotäytteiset munat

Avokadotäytteiset munat

Viiriäisenmunat

Täytetyt viiriäisenmunat

guacamolemunat

Guacamolemunat

Ruoka.fi: Mätitahnalla täytetyt munanpuolikkaat

Keskustelu

Kommentoi juttua: Savulohi devil eggs – paholaisen munat savulohitäytteellä

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X