savulohi-parsarisotto
Reseptit
30-60 min
4
Kiitos

Savulohi-parsarisotto

Savulohi-parsarisotto on italialaisen klassikkoruoan keväinen versio. Risottoa maustavat valkoviini, curry, sitruuna ja ruohosipuli.

Ainekset

Lisää kauppalistalle

Savulohi-parsarisotto:

200 g vihreää parsaa
1 salottisipuli
2 rkl voita
3 dl risottoriisiä
¼ tl tl curryjauhetta
2 dl valkoviiniä
8 dl kuumaa kala- tai kasvislientä
250 g lämminsavulohta
1/4 tl suolaa
1/4 tl rouhittua valkopippuria
½ sitruunan raastettu kuori
2 rkl tuoretta hienonnettua ruohosipulia
Mainos

Keskustelu

Oli hyvää. Vähän lisäsin valkosipulia,tilliä ja parmesaaniraastetta ja tientennii voita.
Olipas

Kommentoi juttua: Savulohi-parsarisotto

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X