Savulohi-parsarisotto
Savulohi-parsarisotto on italialaisen klassikkoruoan keväinen versio. Risottoa maustavat valkoviini, curry, sitruuna ja ruohosipuli.
Ainekset
Lisää kauppalistalle
Savulohi-parsarisotto:
200 g
vihreää parsaa
1
salottisipuli
2 rkl
voita
3 dl
risottoriisiä
¼ tl tl
curryjauhetta
2 dl
valkoviiniä
8 dl
kuumaa kala- tai kasvislientä
250 g
lämminsavulohta
1/4 tl
suolaa
1/4 tl
rouhittua valkopippuria
½
sitruunan raastettu kuori
2 rkl
tuoretta hienonnettua ruohosipulia
Keskustelu
Oli hyvää. Vähän lisäsin valkosipulia,tilliä ja parmesaaniraastetta ja tientennii voita.
Olipas
Kommentoi juttua: Savulohi-parsarisotto