Reseptit
alle 30 min
10
Kiitos

Savulohimousse

Savulohimousse säväytetään piparjuurella. Sen salaisuus on kolmen erilaisen lohen yhdistelmä. Graavattu, kylmäsavustettu ja lämminsavustettu lohi yhdistetään ihanaksi tahnaksi, joka sopii tilanteeseen kuin tilanteeseen. Juhlava tarjoilutapa on lusikoida kolmen lohen mousse pienten karjalanpiirakoiden päälle. Kokeile tahnaa myös ruis- tai saaristolaisleivän makuparina.

Ainekset

Lisää kauppalistalle

Savulohimousse

150 g ranskankermaa (täysrasvaista)
100 g maustamatonta tuorejuustoa
1 punasipuli
2 rkl raastettua tuoretta piparjuurta
150 g kylmäsavulohta
150 g lämminsavulohta
150 g graavilohta
1/2 sitruunan puristettu mehu
1/4 tl rouhittua mustapippuria
1/4 tl suolaa

Savulohimousse, tarjoilu

10 pientä karjalanpiirakkaa
1 tl raastettua piparjuurta

Keskustelu

Kommentoi juttua: Savulohimousse

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X