Resepti on testattu Kotiliedessä
Reseptit

Savulohta salaatinlehdillä

Savulohta salaattilehdillä on helppo ja nopea alkupala, jonka voi valmistaa valmiista tai itse savustetusta savukalasta.

Valmistusaika
alle 30 min
Annosmäärä
4  annosta

Ainekset

Savulohta salaatinlehdillä:

  • 250 g lämminsavulohta
  • 2 dl ranskankermaa tai smetanaa
  • 2 tl piparjuuritahnaa
  • sydänsalaatin lehtiä
  • savustettuja tai keitettyjä katkarapuja

Valmistusohje

1. Sekoita savulohi, ranskankerma ja piparjuuritahna. Lusikoi seos salaatinlehdille.

2. Korista pinta katkaravuilla.

Katso myös: Kalan savustaminen


Kommentoi

Kommentoi juttua: Savulohta salaatinlehdillä

Sinun täytyy kommentoidaksesi.