Reseptit
alle 30 min
4

Savusilakka-tsatsikiwrapit

Ainekset

Lisää kauppalistalle
250 g savusilakoita
1 iso porkkana
pala fenkolia
pala varhaiskaali
1 rkl sitruunamehua
ripaus suolaa
ripaus rouhittua mustapippuria
4 täysjyvätortillalettua

Tsatsikikastike

½ kurkku
1 ½ dl turkkilaista jogurttia
1 valkosipulinkynsi
ripaus suolaa ja rouhittua mustapippuria

Valmistusohje

Savusilakka-tsatsikiwrapit kääräistään tortillaletuista. Wrapit maistuvat sekä pikalounaana että retkieväänä.

1. Perkaa ja paloittele kalat. Kuori ja raasta porkkana karkeaksi. Leikkaa fenkoli ja varhaiskaali ohuiksi suikaleiksi. Sekoita kulhossa porkkana, fenkoli ja kaali ja mausta sitruunamehulla, ripauksella suolaa ja rouhittua mustapippuria. Anna mehustua hetki.

2. Valmista tsatsikikastike. Kuori ja raasta kurkku karkeaksi raasteeksi. Painele ylimääräinen neste pois kämmenen avulla. Sekoita kurkkuraaste jogurtin, raastetun valko- sipulinkynnen ja mausteiden kanssa. Anna maustua hetki.

3. Levitä tortillaletuille tsatsikikastiketta ja nosta päälle savusilakkaa ja kaali-salaattiseosta. Kääri rullalle.

Keskustelu

Kommentoi juttua: Savusilakka-tsatsikiwrapit

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X