
Savusilakka-tsatsikiwrapit
Savusilakka-tsatsikiwrapit valmistuvat vikkelästi tortillaletuista. Täytteessä maistuvat rapsakat vihannekset savusilakoiden kanssa.
- Valmistusaika
- alle 30 min
- Annosmäärä
- 4 annosta
Ainekset
Savusilakka-tsatsikiwrapit
- 250 g savusilakoita
- 1 kpl iso porkkana
- 1 pala fenkolia
- 1 pala varhaiskaali
- 1 rkl sitruunamehua
- 1 ripaus suolaa
- 1 ripaus rouhittua mustapippuria
- 4 täysjyvätortillalettua
Tsatsikikastike
- ½ kurkku
- 1 ½ dl turkkilaista jogurttia
- 1 valkosipulinkynsi
- ripaus suolaa ja rouhittua mustapippuria
Valmistusohje
Savusilakka-tsatsikiwrapit valmistuvat näin vikkelästi:
Savusilakka-tsatsikiwrapit kääräistään tortillaletuista. Wrapit maistuvat sekä pikalounaana että retkieväänä.
1. Perkaa ja paloittele kalat. Kuori ja raasta porkkana karkeaksi. Leikkaa fenkoli ja varhaiskaali ohuiksi suikaleiksi. Sekoita kulhossa porkkana, fenkoli ja kaali ja mausta sitruunamehulla, ripauksella suolaa ja rouhittua mustapippuria. Anna mehustua hetki.
2. Valmista tsatsikikastike. Kuori ja raasta kurkku karkeaksi raasteeksi. Painele ylimääräinen neste pois kämmenen avulla. Sekoita kurkkuraaste jogurtin, raastetun valko- sipulinkynnen ja mausteiden kanssa. Anna maustua hetki.
3. Levitä tortillaletuille tsatsikikastiketta ja nosta päälle savusilakkaa ja kaali-salaattiseosta. Kääri tortilla rullalle.
Katso myös: Savumuikkutäytteiset tortillat ja varhaisvihannescoleslaw
Katso myös Anna.fi/Ruoka: Tonnikalawrapit
Kommentoi
Kommentoi juttua: Savusilakka-tsatsikiwrapit