Reseptit
alle 30 min
4
Kiitos

Savustettu punakampela ja yrttivoita

Punakampela on harvinainen herkku. Savustettu punakampela onnistuu vaikka uunissa savustuspussissa. Tarjoa savustettu punakampela yrttivoin kanssa.

Ainekset

Lisää kauppalistalle

Savustettu punakampela

1 iso punakampela (hyvin varustelluista kalatiskeistä ja kalakaupoista)
2 rkl öljyä
2 tl suolaa
Mainos

Yrttivoi

100 g voita
3 rkl ruohosipulia hienonnettuna
1/2 sitruunan tuorepuristettu  mehu
pari pyöräytystä mustapippuria myllystä

Valmistusohje

  1. Pyyhi kalan pinta kuivaksi ja hiero siihen öljy sekä suola. Kuumenna sähkösavustin savulastuineen ja savusta kampelaa 15–20 minuuttia. Voit savustaa kalan myös kotiuunissa savustuspussissa. Pussista löydät helpot käyttöohjeet.
  2. Sulata voi kattilassa. Mausta voi ruohosipulilla ja mustapippurilla. Tarjoa yrttivoi savustetun punakampelan kanssa.

Katso myös: Mehevä savustettu lohi – näillä vinkeillä onnistut

Katso myös Anna.fi/Ruoka: Yrttinen kvinoatabbouleh savukalan kanssa on kesän raikkain salaatti

Avainsanat

Sesongit ja teemat:

Raaka-aineet:

Ateriatyypit:

Makuja maailmalta:

Keskustelu

Kommentoi juttua: Savustettu punakampela ja yrttivoita

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X