Reseptit
30-60 min
4

Seesamilantut

Pannulla paistetut lanttukuutiot saavat twistin seesaminsiemenistä. Tarjoa lisuke joulupöydässä esimeriksi viikunapossun kanssa.

Ainekset

Lisää kauppalistalle
500 g lanttua
1 rkl voita
1/2 tl suolaa
ripaus valkopippuria
1 tl inkivääriä
1 rkl siirappia
2 dl vettä

Pinnalle

1/2 dl paahdettuja seesaminsiemeniä

Valmistusohje

1. Kuori lanttu ja leikkaa se pieniksi kuutioiksi. Kuullota kuutiot pannulla voissa. Lisää muut ainekset ja hauduta kypsiksi noin 20 minuuttia. Ripota pinnalle paahdettuja seesaminsiemeniä.

Resepti on julkaistu Kotiliedessä 28/16.

Myös nämä maistuvat perinteisen lanttulaatikon sijaan:

Marokkolainen lanttupaistos saa makunsa Ras el Hanout -mausteseoksesta.

Marokkolaishenkinen lanttupaistos

kermaiset lanttukuutiot

Kermaiset lanttukuutiot

karamellisoidut lanttuviipaleet

Karamellisoidut lanttuviipaleet

Ruoka.fi: Peruna-lanttugratiini

Avainsanat

Avainsanat: Sesongit ja teemat: Ruokavalio: Ateriatyyppi: Raaka-aineet:

Keskustelu

Kommentoi juttua: Seesamilantut

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X