Serrano-vuohenjuustorullat
Kääräise serranokinkun väliin pehmeää vuohenjuustoa ja paahdettua paprikaa. Ihanat pikkusuolaiset sopivat vaikka illanistujaisten pikkusuolaiseksi tarjottavaksi.
- Valmistusaika
- alle 30 min
- Annosmäärä
- 20 annosta
- Gluteeniton
Ainekset
- 1 pkt (350 g) paahdettua punaista säilykepaprikaa
- 300 g serranokinkkua
- 2 prk (à 140 g) pehmeää vuohenjuustoa
- 1 ruukku villirucolaa
Valmistusohje
1. Anna säilykepaprikoiden valua huolella. Levitä puolet kinkkuviipaleista kelmun päälle lomittain suorakaiteenmuotoiseksi levyksi. Levitä päälle toinen vuohenjuustopurkeista.
2. Aseta puolet paprikaviipaleista kinkkulevyn alalaitaan. Hienonna paprikoiden päälle puolet villirucolasta.
3. Kääri rulla kelmun avulla tiukaksi rullaksi kääretortun tavoin. Valmista toinen osa samalla tavalla. Anna makujen vetäytyä viileässä muutama tunti. Poista kelmu ja leikkaa terävällä veitsellä suupaloiksi.
Lisää suolaisia suupaloja kinkusta:
Kommentoi
Kommentoi juttua: Serrano-vuohenjuustorullat