Reseptit
alle 30 min
20
Kiitos

Serrano-vuohenjuustorullat

Kääräise serranokinkun väliin pehmeää vuohenjuustoa ja paahdettua paprikaa. Ihanat pikkusuolaiset sopivat vaikka illanistujaisten pikkusuolaiseksi tarjottavaksi.

Ainekset

Lisää kauppalistalle
1 pkt (350 g) paahdettua punaista säilykepaprikaa
300 g serranokinkkua
2 prk (à 140 g) pehmeää vuohenjuustoa
1 ruukku villirucolaa
Mainos

Valmistusohje

1. Anna säilykepaprikoiden valua huolella. Levitä puolet kinkkuviipaleista kelmun päälle lomittain suorakaiteenmuotoiseksi levyksi. Levitä päälle toinen vuohenjuustopurkeista.

2. Aseta puolet paprikaviipaleista kinkkulevyn alalaitaan. Hienonna paprikoiden päälle puolet villirucolasta.

3. Kääri rulla kelmun avulla tiukaksi rullaksi kääretortun tavoin. Valmista toinen osa samalla tavalla. Anna makujen vetäytyä viileässä muutama tunti. Poista kelmu ja leikkaa terävällä veitsellä suupaloiksi.

Lisää suolaisia suupaloja kinkusta:

Vuohenjuustolla täytetyt kinkkutaatelit

Vuohenjuusto-kinkkutaatelit

viikuna-kinkkukiekot

Viikuna-kinkkukiekot

jamonserranoa ja melonia

Jamón serranoa ja melonia

Ruoka.fi: Riimiliharullat

Keskustelu

Kommentoi juttua: Serrano-vuohenjuustorullat

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X