Resepti on testattu Kotiliedessä
Reseptit

Serrano-vuohenjuustorullat

Kääräise serranokinkun väliin pehmeää vuohenjuustoa ja paahdettua paprikaa. Ihanat pikkusuolaiset sopivat vaikka illanistujaisten pikkusuolaiseksi tarjottavaksi.

Valmistusaika
alle 30 min
Annosmäärä
20  annosta

Ainekset

  • 1 pkt (350 g) paahdettua punaista säilykepaprikaa
  • 300 g serranokinkkua
  • 2 prk (à 140 g) pehmeää vuohenjuustoa
  • 1 ruukku villirucolaa

Valmistusohje

1. Anna säilykepaprikoiden valua huolella. Levitä puolet kinkkuviipaleista kelmun päälle lomittain suorakaiteenmuotoiseksi levyksi. Levitä päälle toinen vuohenjuustopurkeista.

2. Aseta puolet paprikaviipaleista kinkkulevyn alalaitaan. Hienonna paprikoiden päälle puolet villirucolasta.

3. Kääri rulla kelmun avulla tiukaksi rullaksi kääretortun tavoin. Valmista toinen osa samalla tavalla. Anna makujen vetäytyä viileässä muutama tunti. Poista kelmu ja leikkaa terävällä veitsellä suupaloiksi.

Lisää suolaisia suupaloja kinkusta:

Vuohenjuustolla täytetyt kinkkutaatelit

Vuohenjuusto-kinkkutaatelit

viikuna-kinkkukiekot

Viikuna-kinkkukiekot

jamonserranoa ja melonia

Jamón serranoa ja melonia

Ruoka.fi: Riimiliharullat


Kommentoi

Kommentoi juttua: Serrano-vuohenjuustorullat

Sinun täytyy kommentoidaksesi.