Shakshuka eli Lähi-idän aamiaispannu
Shakshuka eli Lähi-idän aamiaispannu on ruokaisa, Lähi-idässä suosittu aamu- ja iltapala. Yrteillä ja juustolla höystetyllä munakkaalla pärjää hyvin lounaallakin, etenkin kun lisänä tarjoaa rapeakuorista leipää.
Ainekset
Lisää kauppalistalle
Shakshuka:
1
sipuli
2
valkosipulinkynttä
1
iso punainen paprika
1 rkl
oliiviöljyä
2 tl
fariinisokeria
1 tl
jauhettua juustokuminaa
ripaus
suolaa ja rouhittua mustapippuria
1 prk (400 g)
tomaattimurskaa
1 dl
vettä
0.5 dl
chiliketsuppia
6
kananmunaa
50-75 g
fetajuustoa
0.5 dl
hienonnettua lehtipersiljaa
Keskustelu
Kommentoi juttua: Shakshuka eli Lähi-idän aamiaispannu