Reseptit
alle 30 min
4

Sieni-lihapullat

Sieni-lihapullat saavat makua herkullisen aromikkaasta mustatorvisienestä. Parmesaanijuustoraaste tuo sieni-lihapulliin herkullista makua ja suolaisuutta. Lisäsävyä meheviin sieni-lihapulliin tuovat rakuuna ja basilika.

Ainekset

Lisää kauppalistalle

Sieni-lihapullat

200 g mustia torvisieniä
400 g naudan jauhelihaa
0.5 dl kuivia leivänmuruja
1 dl maitoa
1 kananmuna
1 dl parmesaanijuustoraastetta
1 tl suolaa
1 tl kuivattua rakuunaa
2-3 rkl hienonnettua basilikaa

Paistamiseen

öljyä

Valmistusohje

1. Puhdista torvisienet. Paahda sienet kuivalla pannulla, kunnes niistä on irronnut suurin osa nesteestä. Kaada sienet leikkuulaudalle ja hakkaa pienemmiksi paloiksi.

2. Sekoita jauhelihan joukkoon leivänmurut, maito, kananmunat, parmesaaniraaste ja sienet. Mausta murekeseos suolalla, rakuunalla ja hienonnetulla basilikalla. Sekoita.

3. Pyörittele seoksesta kostutetuin käsin lihapullia. Paista sieni-lihapullat öljyssä pannulla kypsiksi.

Lisää lihapullareseptejä:

Lihapullat tomaattikastikkeessa
Mummon lihapullat
Aasialaiset lihapullat
Lihapullat tomaattikastikkeessa

Keskustelu

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.