Sieni-lihapullat saavat makua herkullisen aromikkaasta mustatorvisienestä. Parmesaanijuustoraaste tuo sieni-lihapulliin herkullista makua ja suolaisuutta. Lisäsävyä sieni-lihapulliin tuovat rakuuna ja basilika.
Ainekset
Lisää kauppalistalle
Sieni-lihapullat:
200 gmustia torvisieniä
400 gnaudan jauhelihaa
1/2 dlkuivia leivänmuruja
1 dlmaitoa
1 kananmuna
1 dlparmesaanijuustoraastetta
1 tlsuolaa
1 tlkuivattua rakuunaa
2-3 rkl hienonnettua basilikaa
Mainos
Paistamiseen:
öljyä
Valmistusohje
Sieni-lihapullat tehdään näin:
1. Puhdista torvisienet. Paahda sienet kuivalla pannulla, kunnes niistä on irronnut suurin osa nesteestä. Kaada sienet leikkuulaudalle ja hakkaa pienemmiksi paloiksi.
2. Sekoita jauhelihan joukkoon leivänmurut, maito, kananmunat, parmesaaniraaste ja sienet. Mausta murekeseos suolalla, rakuunalla ja hienonnetulla basilikalla. Sekoita.
Kirjautumiseen tarvitset henkilökohtaisen Otavamedia-tilin, jonka tunnuksilla pääset kirjautumaan palveluun. Otavamedia-tilin tunnuksilla voit käyttää kaikkia Otavamedian digipalveluita sekä tarkastella yhteys- ja tilaustietojasi
Otavamedia.fi:ssä. Näköislehtien sekä muun maksullisen sisällön käyttöön tarvitset lisäksi voimassa olevan tilauksen.
Keskustelu
Kommentoi juttua: Sieni-lihapullat