Resepti on testattu Kotiliedessä
Reseptit

Sieniä ja perunaa

Tarjoa joulupöydässä sienten ja sipulin kans­sa paistettuja perunoita. Keitä perunat jo edel­lisenä päivänä, niin ruoka on valmis vartissa.

Valmistusaika
alle 30 min
Annosmäärä
4  annosta

Ainekset

  • 1 kg keitettyjä perunoita
  • 1 punasipuli
  • noin 200 g suppilovahveroita, siitakkeita tai muita sieniä
  • suolaa
  • rouhittua mustappuria
  • voita tai muuta rasvaa

Valmistusohje

1. Silppua sipulit ja lohko perunat. Paista rasvassa pannulla, mausta.

Tarjoa esimerkiksi kalan kanssa.

Resepti on julkaistu Kotiliedessä 28/16.

Lisää maukkaita perunalisukkeita:

Pähkinämäen perunat

Yrttisuolassa kypsennetyt perunat

Yrttisuolassa kypsennetyt perunat

timjamiperunat uunissa

Timjamiperunat uunissa

Ruoka.fi: Juures-perunakakku


Kommentoi

Kommentoi juttua: Sieniä ja perunaa

Sinun täytyy kommentoidaksesi.