sienikastike
Reseptit
alle 30 min
6
Kiitos

Sienikastike

Sienikastike syntyy rouskuista, kantarelleista, torvisienistä, tateista tai suppilovahveroista. Tämä sienikastike viimeistellään tuoreella ruohosipulilla tai persiljalla. Kermainen sienikastike höystää liharuoat ja maistuu paistettujen kuha- tai ahvenfileiden kanssa sekä sellaisenaan keitettyjen perunoiden kaverina.

Ainekset

Lisää kauppalistalle

Sienikastike

0,5-1 l tuoreita rouskuja tai noin 4 dl suolasieniä
25 g voita tai margariinia
1 pieni sipuli
3 rkl ruissihtijauhoja
3 dl vettä
suolaa
ripaus valkopippuria tai paprikaa
2 dl kuohukermaa

pinnalle:

ruohosipulia tai persiljaa

Keskustelu

Kommentoi juttua: Sienikastike

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X