Reseptit
30-60 min
4
Kiitos

Sienileipä

Ainekset

Lisää kauppalistalle
1 l sieniä
1 sipuli
2 valkosipulinkynttä
nokare rasvaa
1 dl kermaa
2 tl soijakastiketta
valkopippuria
timjamia
150 g juustoraastetta
1 patonki

Valmistusohje

1. Puhdista sienet. Silppua sipuli ja valkosipulinkynnet. Kuullota sipulit rasvassa. Lisää joukkoon sienet ja kuullota. Keitä sienistä irtoava neste kokoon. Lisää kerma ja mausteet. Keitä kokoon. Lisää lopuksi juustoraaste.

2. Halkaise patonki ja jätä kansiosa ohuemmaksi. Aseta patongin pohjapuoli uunipellin leivinpaperille. Lusikoi sienimuhennos leivälle ja kuorruta 200-asteessa 10-15 minuuttia. Aseta kansi päälle ja paloittele. Tarjoa keiton kanssa tai teepöydässä.

Vinkki: Sienileivän päälle sopivat kaikki sienet. Kantarellit, mustat torvisienet ja tatit maistuvat yhdessä herkullisilta

Avainsanat

Ruokavalio:

Ateriatyypit:

Keskustelu

Kommentoi juttua: Sienileipä

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X